sâmbătă, 21 iulie 2012

Prietenii lasă urme în inima ta

  • Mulţi oameni intră şi ies din viaţa ta. Dar numai prietenii lasă urme în inima ta. Pentru a vorbi cu tine însuţi, foloseşte-ţi capul. Pentru a vorbi cu ceilalţi, foloseşte-ţi inima . Numai o literă separă cuvantul mânie (în engleză Anger ) de cuvântul pericol ( Danger ). Dacă cineva te-a trădat odată, este din vina lui ; dacă te trădează a doua oară, este din vina ta.
  •  Spiritele mari discută idei ; oamenii normali discută fapte ; spiritele meschine flecăresc pe seama celorlalţi . Ce care a pierdut bani, a pierdut mult ; cel care a pierdut un prieten, a pierdut o parte din sine ; cel care a pierdut credinţa, a pierdut totul.
  • Oamenii tineri şi frumoşi sunt un accident al naturii. Î nvaţă o lecţie din greşelile celorlalţi. Nu vei trăi destul de mult ca să faci toate greşelile . Tu şi cu mine suntem prieteni. Tu ai un nou prieten Şi atunci suntem trei Grupul nostru tocmai s-a născut Cercul nostru de prieteni. Nu se va sfârşi niciodata. Ieri este trecutul. Mâine este misterul. Astăzi este un dar. Ne aflăm în Săptămâna Naţională a Prieteniei. Arată prietenilor tăi că sunt importanţi în ochii tăi.... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu